Spesialtilpasset søk som kun finner artikler og innlegg fra Norges største og mest populære finans og økonomi blogger.

Om bloggen

Jeg startet denne bloggen på grunn av min lidenskap for aksjer og investering. Målet med bloggen er å dokumentere utviklingen mot økonomisk uavhengighet. Hele min strategi er bygget opp rundt utbytte og det er derfor også naturlig at utbytte vil være hovedtema for denne bloggen. Dette er ikke en blogg for å fortelle hvordan enkeltpersoner burde forvalte deres økonomi. Jeg vil kun dokumentere mine egne fremskritt og dele mine tanker rundt investering og spesielt utbytte.

Jeg har ingen finansiell eller økonomisk bakgrunn. Slik at jeg vil fraråde alle å investere på bakgrunn av informasjon fra denne bloggen. Jeg vil prøve, feile, tilpasse og justere metoden min ettersom jeg finner ut hva som passer og ikke passer for meg og min investering. Jeg vil gjøre hva jeg kan for å dele så riktig og nyttig informasjon som mulig, men vær likevel skeptisk til hva du leser og gjør opp dine egne meninger.

Ut over det håper jeg noen kan dra nytte av hva jeg deler her, og om dere har noen spørsmål angående bloggen kan de sendes til utbytte@gmail.com