Spesialtilpasset søk som kun finner artikler og innlegg fra Norges største og mest populære finans og økonomi blogger.

tirsdag 30. august 2011

Frontline går som en kule!


Frontline endte i dag opp 18,24% uten noen videre nyheter som kan forklare dette. Oslo Børs etterforsket bevegelsen i aksjekursen men fant ikke noe oppsiktsvekkende . I går var det Ship Finance i dag er det Frontline. To Fredriksen selskap som er sterkt knyttet sammen. Kan det være noen som vet noe vi andre ikke vet? 

Det vi uansett vet er at det i dag endte med en god gammel short squeeze.
Både Frontline og Ship Finance hadde en relativt høy short ratio da himmelferden begynte. Både FRO og SFL har en short ratio på 5. For de som ikke er kjent med short ratio. Så betyr dette tallet at i forhold til det gjennomsnittlige volumet i aksjen, vil det ta 5 dager å dekke inn alle shortposisjonene. 

En god dag for alle long aksjonærene i Frontline. 


There's no deal to be made with predators. You kill it or it kills you. 
Andrew Jorgenson


4 kommentarer:

 1. Liker bloggen din svært godt :)
  Kunne du ordnet en søkemonitor som det gjør det mulig å søke opp gamle innlegg og analyser? Hadde vore kjempe!
  Hva tenker du om FRO på dagens nivåer? Jeg har startet en tråd på hegnar-forum som heter "langsiktig investring av Frontline" du kan godt lese og kommentere den om du har tid :)

  mvh fast leser

  SvarSlett
 2. Hei

  Takk, fint å høre at du liker den. :)

  Nå har jeg laget en søkemotor en kan bruke for å finne eldre artikler og analyser. :)

  Jeg har lest tråden din, men følte ikke jeg hadde noe spesielt å tilføye. Jeg liker FRO på dagens nivå om en er veldig langsiktig. Men hva som skal skje i det korte bilde er vanskelig å spå. Spesielt nå som verdensøkonomien også er så usikker.

  SvarSlett
 3. Toppers :)
  Kjøpte litt MHG idag, og venter litt med FRO. Så får vi se hvordan det går. Er langsiktig også i MHG. Analyse av MHG hadde vært kanon!

  Keep up the good work!

  SvarSlett
 4. Får håpe dagens inngang i MHG viser seg å være en god en. Jeg syntes MHG ser attraktivt ut på dagens kurs. Men dette er også en bransje som svinger relativt mye så det er vanskelig å si hva som vil skje i det korte bilde.

  Får håpe FRO faller enda noe lavere da. Så taper jeg noe mer papirpenger og du får en bedre inngang. :p

  Mulig jeg lager en analyse av MHG etter hvert men det blir nok ikke med det første. Jeg har en del andre ting og tang på gang.

  SvarSlett